HOMEOPATHIE ALGEMEEN

Uw gezondheid ondersteund door de natuur.

In onze zaak voeren wij een uitgebreid assortiment aan homeopathische middelen en kruiden, die Uw gezondheid op natuurlijke wijze ondersteunen.

Wat is "Homeopathie"...?

Klassieke homeopathie, is een wetenschap gebaseerd op de natuur. Homeopathie is een belangrijke schakel bij het in stand houden van de gezondheidsbalans.

Het woord HOMEOPATHIE is afgeleid van het Griekse homoios = gelijksoortig en pathos = ziekte.
Het is een geneesmethode waarbij, aan ZIEKE personen in zeer kleine hoeveelheden, middelen worden toegediend, die bij GEZONDE personen overeenkomende (gelijksoortige) ziekteverschijnselen zouden doen ontstaan.

De grondlegger van de moderne homeopathie , Dr. Hahnemann, vatte zoals reeds door Hippokrates werd gesteld, het begrip homeopathie samen in: "Similia similibus curentur".
Hetgeen zoveel wil zeggen als: het gelijke met het gelijke genezen. Nog steeds wordt in de homeopathie deze "similia-regel" toegepast.

Klassieke homeopathie helpt niet alleen de mens maar ook Uw dier.

Homeopatische produkten worden gemaakt van tincturen en "samples" van mineralen en planten.

Homeopathie kan veel voor Uw lichaam doen, maar moet op deskundige wijze worden toegepast.

Wij staan voor U klaar, met onze jarenlange ervaring.
Wilt U een uitgebreid advies, wij nemen de tijd voor U.

Maakt U een telefonische afspraak (zodat U niet hoeft te wachten): 055-5332819 of komt U langs in onze zaak aan de Arnhemseweg 197: 7331 BJ te Apeldoorn (zuid).

Homeopathie is er voor de mens van jong tot oud en voor Uw trouwe kameraad, Uw dier.

Natuurmiddelen kunt U gerust innemen, er ontstaat geen gewenning.

We informeren U graag, er is nog zoveel meer mogelijk, ook met andere dan alleen homeopatische middelen.Terug naar de vorige pagina.