Voedingssupplementen

Zoals het woord al zegt, zijn voedingssuplementen een AANVULLING op Uw dagelijkse voeding.
Zij doen iets extra’s voor Uw gezondheid.

Ieder weet dat het milieu waarin wij leven vervuild is. Vervuiling komt binnen via onze ademhaling maar kan ook terechtkomen in voedingsmiddelen, zelfs in die, die bekend staan als “gezond”.

In groenten, fruit en vis zitten belangrijke voedingstoffen voor ons lichaam. Wanneer het U niet lukt om hiervan tenminste 2 keer per week voldoende te eten, kan men als aanvulling o.a. vitamine C-tabletten, visoliecapsules of een multi-vitamine produkt gebruiken.

Vooral bij stress, roken, afvallen, ouder worden, zwangerschap, sporten, medicijngebruik en dergelijke, heeft het lichaam behoefte aan extra voedingstoffen. Zo wordt bij bijvoorbeeld, blaaszwakte veelal cranberry gebruikt.

Vitamines zijn de bekendste voedingssupplementen maar er is zoveel meer op dit gebied…

Een zeer belangrijk middel bij allerlei gewrichtsklachten is TREEDO.

Voor betrouwbaar advies neemt U dan contact met ons op:

Drogisterij J.F. Scheltinga: 055-5332819


Enkele van de meest gebruikte voedingssupplementen:

Knoflook

Visolie (omega 3 vetzuren)

Multivitamine

B-Vitamines

Vitamine C

Vitamine D

Glucosamine

Calcium

Foliumzuur

Probiotica

Afslankproducten

Anti-oxidanten

IJzer

Co-enzym Q10

Mineralen (complex) met bv. Calcium, zink en magnesium.

Er zijn veel mogelijkheden zowel op het gebied van de natuurlijke kruiden (als thee te drinken) en diverse andere natuurprodukten (in zowel druppelvorm als tabletten), laten we enkele ervan eens wat nader bekijken.

Ginkgo biloba extract…
De werkzame stoffen in Ginkgo biloba, verbeteren de doorbloeding in bepaalde delen van het lichaam, zoals de hersenen, handen en voeten.
Het maakt de bloedvaten elastischer waardoor het bloed beter kan doorstromen. Wanneer de doorbloeding vermindert, functioneerthet lichaam slechter en handen en voeten kunnen zelfs koud aanvoelen.

Het is dan ook een veelgebruikt middel tegen: koude handen en voeten; geheugenproblemen; concentratiestoornissen; etalagebenen; problemen bij evenwicht en duizeligheid.

Of bijvoorbeeld Orthica voor een goede darmwerking……
Een goede darmflora is van groot belang in onze gezondheid, zij zorgt ervoor dat de “goede stoffen” via de darmwand in ons lichaam worden opgenomen.
De darmflora vormt een slijmvlieslaag die de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels verhoogt, hier tegen produceert de darmflora afweerstoffen.
Om een goede darmwerking te bevorderen en het immuunsysteem te versterken, is het belangrijk dat de darmflora goed functioneert.

Probiotica zijn verkrijgbaar in poedervorm, sachets en capsules.

Natuurlijk hebben wij ook middelen, die U helpen bij het afvallen: de Afslankmiddelen.

Werk aan Uw gezondheid, wij helpen U gaarne daarbij.

Drogisterij J.F. Scheltinga
Tel: 055 5332819
Arnhemseweg 197
7331 BJ Apeldoorn (zuid).


Terug naar de vorige pagina.